1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481443 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1728834

Sv: Skellefteå - MoDo, MoDo - Skellefteå Tis 23 å tors 25/2 19:00
hellge: Jag har inte följt Modo på slutet då jag är utomlands så jag måste fråga hur det är med Otso, tillför han? Han såg ju riktigt framåt ut i början och med fint direktskott i PP. Extraspelare sist, är han sjundeback verkligen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - MoDo, MoDo - Skellefteå Tis 23 å tors 25/2 19:00
Carl Lejonkräk: Nja stadigt nedåt likt alla andra som kommer till Modo. =)
Nä men defensivt är han väl ingen att lära sig något av. Det var kanske inte så förvånande.
Men sen vet jag inte om han glänser offensivt heller annat än i PP. Uppspelen t.ex. skulle jag säga att det är Heshka som dominerar i. Dock är vi för dålig i PP för att ha riktig nytta av Otso. Spelar ingen roll att han är duktig på skjuta direkt och placera sig då vi aldrig har pucken under kontroll i lugnt läge. Men de få ggr vi lyckats ställa upp är han ju duktig på få till direktskott på mål. =)

För att återgå till Heshka så tycker jag han är riktigt bra nu. Stabil/anonym defensivt men har ofta väldigt väldigt fina uppspel. I offensiv zon så är han kanske inte så grym som man hoppats på inför säsongen. Men han gör väl inte bort sig heller. Tycker han blivit bättre på att ta skott och framförallt få dom på mål på senaste tiden. =)
Kommentera

Sv: Skellefteå - MoDo, MoDo - Skellefteå Tis 23 å tors 25/2 19:00
Carl Lejonkräk: Han har inte varit den där spets backen som man hoppades på. Men han är bra i pp men väldigt yr i egen zon.
Kommentera