1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1732469

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: det är nog med salt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
micke: Micke, visst har man gett Modo en del gliringar under säsongen här i boken främst på grund av JFKs och Modomilles så frekventa besök inne i Brynäsboken innan säsongen drog igång. Modo hade värvat ihop ett riktigt topplag med högklassiga transatlanter och Brynäs var ingenting, Butler skulle vinna poängligan, Rödin var överskattad, Huras skulle ta SHL med storm, Modo skulle bli ett topplag och Brynäs skulle minsann ligga och simma nere i skiten och var ingenting värda, killarna mös sannerligen när värvning efter värvning landades medan Brynäs var svala under sillyn.

Alla vet hur säsongen utvecklat sig och just nu mår säkerligen varken modoiter eller Brynäsare bra och jag har ingen större lust att kasta mer salt i på modoiternas öppna sår. Vi är alla människor som brinner för sporten, vi lever med vårt kära lag ständigt i tankarn, vi blir stolta när det går bra och vi blir stötta när vi blir trampade på. Just Modo och Brynäs har så otroligt mycket gemensamt, vi är båda klassiska lag som har otroligt svårt att hävda oss mot nya lag som kommer fram, vi sliter med ekonomin, vi sliter med att få åskådare till matcherna trots att båda våra klubbar är bland de populäraste i landet och alltid drar mycket folk på bortaplan. Dessutom är vi båda två riktigt bra att ta fram unga spelare i våra talangfabriker, spelare som tyvärr ofta så fort de blir bra nog försvinner till andra klubbar med större plånböcker eller spelar i en annan bättre hockeyliga.

Nä nu framöver blir det inget salt från min sida utan mer vänskapliga inlägg skrivna med respekt faktiskt. Våra klubbar har mycket att lära av varandra och vi har samma hot att bekämpa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
micke:
Det är aldrig nog....
Kommentera