1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481225 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1739501

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Rytter: Just den statistiken med 10 tvåor fler än Leksand när vi varit speldominerande i 5 matcher är svårt att förstå. En match, okej, 5 matcher, njae det luktar surt. Eller har vi tagit så många huvudlösa utvisningar?

Vad jag sett är mest fasthållningar och hakningar från Leksands sida. Tycker det ä det absolut värsta som finns, blir svårt att göra sin kille om de får lov att greppa tag i dig och slita sig ikapp och hindra dig från att sätta press. Tyckte det var uppenbart i match 3 & 4 där vi fick lite hjärnspöken och blev frustrerade av det också när vi trots spelövertag inte kom till riktigt bra lägen delvis pga att det är tungt fysiskt att spela mot ett lag som försvarar sig med ryggsäckshockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Hakning-Henrik:

"Tyckte det var uppenbart i match 3 & 4 där vi fick lite hjärnspöken och blev frustrerade av det också när vi trots spelövertag inte kom till riktigt bra lägen delvis pga att det är tungt fysiskt att spela mot ett lag som försvarar sig med ryggsäckshockey."

Ja i match 3 och 4 var det tydligast. Främsta påverkan på spelet var att vi fick billiga utvisningar emot oss när vi tryckte på så att Leksand fick chansen att hämta andan och få tillbaka momentum.

Hade domaren haft en hög nivå för bägge lagen så är det vi som hade tjänat på att spela i 5 mot 5. Men nu blev det helt tvärtom när vi tryckte på och fick momentum så fick vi en utvisning emot oss och tappade, i vanliga fall brukar det lag som blir tillbakatryckt dra på sig en utvisning och det andra laget får ett PP i "rätt" läge.

Hoppas verkligen att domarna lyckas stå emot trycket i Tegera ikväll.

Blir intressant att se hur Leksand spelar nu när dom för första gången har pressen på sig att vinna.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Hakning-Henrik: Äh, ni är bara lite ovana just nu med att vara supportrar till ett spelförande lag i en "bäst av 7 serie"... Det är precis så här det är. Det är bara att försöka leva med det.;)
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Hakning-Henrik: Såklart att domarna har en agenda, det är precis som att möta ett stockholmslag. SHL avlönar domarna, glöm inte det.
Kommentera