1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1739530

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Hakning-Henrik:

"Tyckte det var uppenbart i match 3 & 4 där vi fick lite hjärnspöken och blev frustrerade av det också när vi trots spelövertag inte kom till riktigt bra lägen delvis pga att det är tungt fysiskt att spela mot ett lag som försvarar sig med ryggsäckshockey."

Ja i match 3 och 4 var det tydligast. Främsta påverkan på spelet var att vi fick billiga utvisningar emot oss när vi tryckte på så att Leksand fick chansen att hämta andan och få tillbaka momentum.

Hade domaren haft en hög nivå för bägge lagen så är det vi som hade tjänat på att spela i 5 mot 5. Men nu blev det helt tvärtom när vi tryckte på och fick momentum så fick vi en utvisning emot oss och tappade, i vanliga fall brukar det lag som blir tillbakatryckt dra på sig en utvisning och det andra laget får ett PP i "rätt" läge.

Hoppas verkligen att domarna lyckas stå emot trycket i Tegera ikväll.

Blir intressant att se hur Leksand spelar nu när dom för första gången har pressen på sig att vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Rytter: Ligger helt klart något i det du säger, vi har verkligen inte spelat fult eller smutsigt. Det är otroligt märkligt hur vi kunnat få så många 2:or jämfört med Leksand med tanke på hur spelförande vi varit i varje match.
Definitivt har Leksand haft "hemmadomare" i Tegera. Blir nog samma visa ikväll och det hoppas jag vi och AJ är förberedda på.

Tror Leksand gör första målet, det så viktiga som hittills inneburit seger i matchen - men de blir stumma när vi kvitterar och sedan tar ledningen. Vi vinner med 1-3 ikväll, har champagne i kylen om det blir som jag hoppas och tror.

Hoppas bara det inte blir som 99 när Guldhjälmarna plockades fram..
Kommentera