1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479878 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1739919

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Sven Tuta:

Jag har en otäck känsla av att detta är karma för den skadeglädje som vi kände när Leksand fick Malmö och vi fick Vita Hästen förra säsongen. Det är så extremt symboliskt om Leksand, med Perra i spetsen, är de som sätter in nådastöten. Pricken över i:et är om Hari avgör i tom kasse i morgon, ungefär som när Molin avgjorde i Kempis 1999 efter Lars Janssons ribbskott.

MoDo är duktiga på att hitta sätt att förlora. Den här matchserien påminner på många sätt om 1999. Jag var rätt ung då, men jag minns att jag var mer besviken efter match 4 än efter match 5. För jag visste redan då att vi inte skulle palla trycket.

Det känns likadant nu. Givetvis ska det spelas om det, men innerst inne vet vi alla hur det kommer sluta.

Och Svartvadet, vår älskade guldhjälte... Vad ska man säga? Jag överlåter det till Kramer:

"Jerry, as the Bible says; Thou who cureth, can maketh ill."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Som flera andra nämnt här på andra sociala medier redan, nu tjänar det inget till att gnälla längre. Vi vet att vi har varit bedrövliga men nu finns det bara en sak kvar: Stötta laget i sista matchen. Åker vi ur så får vi ta det då, nu är bara att rikta energin åt ett håll -> mot Leksand. Med hela ladan i ryggen bör Modo ha ett övertag som gör att de kan spela ut och ha gode möjligheter att visa vilket lag som faktiskt är det bättre. Heja Modo!
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Bad_Brett: Ja, detta är riktigt otäckt. Det var på detta sätt Leksand åkte ur när Malmö vann de två sista matcherna. Finalen -99 pratar jag aldrig om. Jag tog upp det med min bror för ngr år sedan, men det blev aldrig någon diskussion - vi beslutade att aldrig prata om det. Det känns som om det är stor risk för en plattmatch även nu. Samtidigt skulle detta ha varit avgjort tidigare. Om man inte kan vinna en matchserie om 7 matcher mot ett lag som för mindre än en månad sedan förlorade med 1-4 hemma mot Timrå och därefter dessutom förlorat 3 stöttepelare... ja, då måste man tyvärr erkänna att man inte håller i SHL.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Bad_Brett: Jag är inte ung nu och var det inte heller 99 men förstår precis vad du menar. Jag var så besviken efter match fyra att det inte går att förstå. Att det skulle bli förlust i Kempis var liksom redan givet. Det är den känslan jag sitter med här nu. Vi hade chansen men tog den inte! Fy f-n så deprimerande kväll detta blev. Och snart ska man upp.
Kommentera