1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1739924

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Bad_Brett: Ja, detta är riktigt otäckt. Det var på detta sätt Leksand åkte ur när Malmö vann de två sista matcherna. Finalen -99 pratar jag aldrig om. Jag tog upp det med min bror för ngr år sedan, men det blev aldrig någon diskussion - vi beslutade att aldrig prata om det. Det känns som om det är stor risk för en plattmatch även nu. Samtidigt skulle detta ha varit avgjort tidigare. Om man inte kan vinna en matchserie om 7 matcher mot ett lag som för mindre än en månad sedan förlorade med 1-4 hemma mot Timrå och därefter dessutom förlorat 3 stöttepelare... ja, då måste man tyvärr erkänna att man inte håller i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Snipan: Ärt det inte märkligt att KHK, som var absolut sämst i SHL, enkelt manövrerar ut AIK som var överlägset bästa allsvenskar.

Men vi kan inte slå ett lag från mittenskiktet i allsvenskan i bäst av sju!!
Jag sa det tidigare under säsongen, hade vi börjat i allsvenskan så hade vi varit ett mittenlag. Det är just nu bevisat.

KHK skaffade sig en stabil målvakt, med rutin, vi hade två som knappt kan stoppa en badboll, mycket av förklaringen sitter där tror jag.
Svarten skulle gått all in tidigt efter en bra målvakt
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Jag är inte beredd att gå ut med att jag hejar på Modo i morgon men...en brynäsare håller ALDRIG på Leksand...Lycka till i morgon 👍👍
Kommentera