1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481186 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1741406

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Tarasov: Äh lägg av jag är inte mer pessimistisk än någon annan och Modo är mitt lag i Allsvenskan, jag håller på er till 100%. Däremot tror jag att ni har bäst chans att gå upp direkt, annars kan det ta tid. Jag hänger här för att jag bryr mig om Modo, Modo berör mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Carl Lejonkräk:

I grund och botten är det en fråga om kompetens. Det är lätt att stirra sig blind på felaktiga domslut, skadebekymmer, små marginaler etc. Men har man kompetensen internt, kommer framgångarna förr eller senare. I MoDo har man inte haft det de senaste 10 åren och framförallt inte med tanke på hur mycket mer pengar klubben omsätter nu. Eller omsatte.

Det finns några uppenbara exempel:

- Charlotte kapade budgeten med 5 miljoner efter att Svartvadet hade värvat Ahnelöv
- Svartvadet har ~30 misslyckade värvningar på sitt CV
- Forsberg fick sparken för att den offensiva spelidén inte fungerade med de nya större zonerna. Perra kom in och räddade kvar klubben med sitt tråkiga 1-3-1-spel. Därefter var det dags för Huras, som hade ett ännu galnare tänk än Forsberg.
- En marknadschef som stupfull på viktiga möten med sponsorer

Listan kan egentligen göras hur lång som helst. Nu är det hög tid att plocka in högutbildade, drivna, intelligenta personer som kan styra upp det här. Inte bara 1-2 stycken, utan det måste vara klubbens signum. Inga fler kompistjänster till gamla trotjänare, utan nu är det dags att ha stenhårda rekryteringsprocesser.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Carl Lejonkräk:
Kör hårt...
Kommentera