1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481176 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1741428

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Sen lär jag väl vara ensam om det och det lär aldrig hända men tror Anders hade kunnat vara riktigt intressant som sportchef.

Där han får vara snälla trevliga farbrorn som får vara vän med alla och sen en lite argare tränare som får vara den "onda" med piskan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Amitiel: För övrigt tror jag det blir väldigt svårt att hitta nån med Anders kompetens som är villiga att ta sig an jobbet, ffa på lång sikt. Alla vet om att det blir ett j-a getingbo men sanslös press.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Amitiel: nej du är inte ensam. Det första jag tänkte när Anders skrev på som tränare var att han hade passat mycket bättre som sportchef. Ffa tusen ggr bättre än Svarten. Han har ju iaf en del erfarenhet av scoutingverksamhet och är otroligt duktig på att hitta och utveckla talanger. Alla Saikare jag känt har rätt konsekvent sagt samma sak: kass matchcoach och för mjäkig men skitbra på att värdera och utveckla spelare. Forsberg har ju tidigare sagt att han är öppen för att återvända till Modo. Tycker man ska sätta honom som sportchef och på nåt hörn inbladad i juniorverksamheten. Han har ju hjärtat på rätt ställe.

Sitter Svarten kvar längre än till hösten kommer jag modo-strejka. Isf har det gått för långt.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Amitiel: ja, han bör även ha väldigt bra koll på unga svenska spelare med tanke på hans nuvarande yrke
Kommentera