1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1742192

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Jo men det blir ju oftast så eftersom kvalitén på motståndet minskar samt att man får mer speltid i alla spelformer. Så är det också som oftast. Men jag förstår hur du tänker men jag tycker inte direkt heller det känns som nån överaskning. Utan i mina ögon är det ganska naturligt om du varit en ordinarie spelare i Shl men kanske inte levererat så mycket i poäng så borde du kunna göra bättre produktion om du kliver ner i seriesystemet. Just pga anledningarna jag nämde ovan.

Det är ju bara ta Albin Carlsson från oss som inte tog en plats men fick en annan roll i Timrå och som jag fattat det en av deras bästa backar. Jens Westin är ju en annan Modo spelare som spelar med Timrå nu och är väl en av deras 3 topp backar.
Nu var detta 2 backar men det är ju också ett bevis på att spelare som varit på gränsen till shl har lättare att kliva fram i allsvenskan. Och så har jag ofta upplevt det med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Blir oftast så, spelare som kommer från en högre liga där tempot är högre både på träningar och på matcher får mer tid att göra det dom är bra på.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Finns det folk som vill styra föreningen Modo Hockey, förutom vaktmästarna som just nu gör det? Isåfall, vilka? Det är den mest intressanta frågan idag.

Människor med ett enormt driv och mycket tid bör bilda en helt ny styrelse som omgående stakar ut en väg framåt för föreningen och rekryterar kompetent personal för att ta plats som sportchef, VD osv.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Dundee: Jens Westin tycker jag ändå höll SHL klass när han lämnade Modo. Om inte annat väldigt nära i alla fall.
Honom över Torp alla dagar i veckan... Än om Torp kanske är "roligare" att koll på ibland.
Kommentera