1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481628 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1744210

Sv: Silly season
Förändringar i den sportsliga organisationen alltså. Vad innebär detta konkret egentligen, är detta för att blidka kritikerna? Den enda personen som tillkommit är i alla fall Ulf Ödmark. Niklas Sundström och Anders Hedberg sitter redan i styrelsen och har alltså redan innan varit Svartvadets "chef". "Sportrådet verkar direkt under styrelsen." men är också en del av styrelsen med andra ord?

"Per Svartvadet kommer att vara kvar i organisationen med övergripande ansvar för utvecklingsfrågor och det dagliga praktiska arbetet med tränare, herrlag, damlag, juniorlag samt ungdom. I sin roll kommer Per också att delta i sportrådet."

Svartvadet fortsätter alltså som sportchef, även om man kallar det något annat. Det ser dock ut som att det blir fler som är med och tar besluten om vilka som skall värvas och inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Håller med att det är väl ingen större förändring. Men Svartens nya roll låter lite som att hjälpa till att minska ned hans sorti ut från GM tjänsten. Nu blir inte " förödmjukelsen" lika stor som om man entledigat han direkt från tjänsten.

Vem blir näste att presenteras? Hoppas på Hedman🙏
Kommentera