1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1744294

Sv: Silly season
ghostie:

Det som påverkar känslan mest är värvningen av Björklund. Han är den spelare man kan sätta in i ett sammanhang. 1-2 lina, PP.

Nu vet man ju som sagt för lite om omständigheterna runtomkring, prislapp, o.s.v.
Det kan ju komma kanonspelare runt omkring honom där hans förmågor kommer
fram på bästa sätt.

Det kan också helt enkelt vara så att han är ett kanonförvärv och den som scoutat honom har bättre koll än mig och att jag har missat något.

Det man vill se hos en spelare är att han gör omgivningen bättre. BIK hade sådana spelare helt klart, i bra ålder dessutom, jag tycker bara inte att Björklund var en av dem. För mig var Thorellbröderna och Nilsson motorerna i BIK. Björklund är beroende av en bra omgivning vilket återstår att se om han får.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Sawchuk:

Det som stör mig mest är hur fort de flesta anpassade sig till att vara medioker.

Det finns ett talesätt, tar det på Svenska. " Om man sänker ribban tillräckligt lågt så är en medioker prestation också ok".

Detta var en av meningarna som fick Boustedt att ta tag i den Svenska juniorhockeyn efter en lång ökenvandring. Den står nu i stora bokstäver i hockeyförbundets utbildningsmaterial.

Men det är fan inte ok att vara medioker. Ursäkter om ekonomi, svårt att hitta spelare, grannens grabb, bygga långsiktigt, starta på nytt, bra i allsvenska mått, är bara en stor jävla ursäkt för att vara medioker!

Det finns inget annat än blod, svett och tårar. Inte på planen och inte i ledarrummen.

Jag tror inte USA slog Sovjet 1980 genom ursäkter, dom var exeptionella, Herb fick dem att vara det. Dom hade inte tid att vara långsiktiga.

Alla framgångssagor inom idrott handlar om exeptionella prestationer och människor!

Jag tror Modo väljer väg för lång tid framöver nu.

MEDIOKER

EXEPTIONELL

Jag vet vilken väg som är jobbigast och svårast, jag vet också vilken av dem som leder till en kruka med guld.
Kommentera