1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481623 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1744355

Sv: Silly season
Nucky: Förändringarna organisatoriskt är marginella. Precis som du säger blev det än tydligare i intervjun på allehanda.
"En assisterande roll är precis vad platsen i sportrådet innebär för Hedberg, Ödmark och Sundström. Hedberg understryker att "den verkställande biten" är oförändrad och att sportrådet bland annat ska ses som ett "filter" i de sportsliga frågorna."
De som styr klubben fortsätter med det. "Förändringen" känns mest som ett sätt att blidka kritikerna på. Möjligtvis känns det lite bättre för dem själva också, nu inbillar sig säkert en hel del av dem att de verkligen förändrat något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: men....men.... alltså...man har inte gjort nånting förutom att skenbart ta bort per svartvadet från posten som GM, en titel som försvinner helt? Filter? vad är det man ska filtrera bort? "Nej, Per, det där har vi redan prövat 9 ggr, den här spelaren fastnar i filtret". Nej nu raljerar jag. Men va f-n. Snabbläst bara under lunchen och blev positiv över organisationsförändringen. Men nu verkar det ju som du säger som att man inte gjort nånting förutom att göra det ännu svårare att utkräva ansvar?
Kommentera