1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478931 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1745316

Sv: Silly season
Monno: Har faktiskt inte en blekaste aning. Känns som det helt och hållet är beroende av kompetensen på sportchef, ekonomiansvarig etc som finns på lönelistan. Man ser ju ibland sportchefer som säger att den ekonomiansvarige hjälper till vid kontaktskrivningar. Annars tror jag att väldigt mycket är standardiserat kring avtal och kontrakt, men som sagt, endast spekulationer då jag precis som majoriteten (alla?) endast är läktarcoach och läktarekonom och inte har någon direkt insyn i någon professionell hockeyförening.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mittnamn: detta känns inte alls bra. Talangerna, även de som inte är SHL-mässiga, lämnar för andra klubbar. Svarten säger att han inte kan göra något, men att han kan erbjuda "en bra produkt för unga spelare". Fyra spelare ur säsongens trupp har skrivit på nytt. Två nyförvärv, vilket tydligen är AJs förtjänst. Ledningen pratar om "grannens pöjk" och ger Svarten nytt förtroende.

Det verkar som man inte förberett sig ett smack på allsvenskt spel. Självbilden är grandios, man tror att alla hockeytalanger automatiskt söker sig till Ö-vik pga lyskraften hos gamla stjärnor. Hur många hockeyspelare i övre tonåren vet ens vem Anders Hedberg är? Svsrtvadet? Inom kort har Foppa ungefär samma status som Tumba.

Se till att tillsätta kompetenta personer som jobbar på sikt, i annat fall är jag rädd att Modo snart är historia
Kommentera