1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481105 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1745330

Sv: Silly season
Mittnamn: detta känns inte alls bra. Talangerna, även de som inte är SHL-mässiga, lämnar för andra klubbar. Svarten säger att han inte kan göra något, men att han kan erbjuda "en bra produkt för unga spelare". Fyra spelare ur säsongens trupp har skrivit på nytt. Två nyförvärv, vilket tydligen är AJs förtjänst. Ledningen pratar om "grannens pöjk" och ger Svarten nytt förtroende.

Det verkar som man inte förberett sig ett smack på allsvenskt spel. Självbilden är grandios, man tror att alla hockeytalanger automatiskt söker sig till Ö-vik pga lyskraften hos gamla stjärnor. Hur många hockeyspelare i övre tonåren vet ens vem Anders Hedberg är? Svsrtvadet? Inom kort har Foppa ungefär samma status som Tumba.

Se till att tillsätta kompetenta personer som jobbar på sikt, i annat fall är jag rädd att Modo snart är historia
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Biljaletdinov: Angående Hedberg så måste jag protestera lite lätt.
Platsen är Svedjeholmen och Orinken, inte fullt för 10 år sedan. I hallen pågår Anders Hedberg Cup - ungarna var nånstans mellan 8-10 år gamla.
In i omklädningsrummet efter match stövlar en (i deras ögon) gammal gubbe in och vrålar - "Vet ni vem jag är?" och 20 st sitter gapande som fågelholkar och svarar tysta "näää". "Det är ju jag som är Anders Hedberg, min tids Foppa". Så nog finns det hockeyungdomar som vet vem Anders Hedberg är... :)
Kommentera