1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1745599

Sv: Silly season
Från intervjun med Hedberg i Allehanda:

En assisterande roll är precis vad platsen i sportrådet innebär för Hedberg, Ödmark och Sundström. Hedberg understryker att "den verkställande biten" är oförändrad och att sportrådet bland annat ska ses som ett "filter" i de sportsliga frågorna.
– Vi blir ett filter, ett bollplank och ett stöd i den dagliga verksamheten.


Från intervjun med Svartvadet i Allehanda:

Tre Modoikoner som ska agera bollplank och finnas där som understöd för Per Svartvadet, som har kvar samma roll som tidigare även fast det inte står general manager under hans namn.

– Jag kommer fortfarande ha kontakt med agenterna. Anders har sitt styrelsearbete och är i Stockholm mycket. Han kommer inte vara operativ, Ulf Ödmark har sitt privata jobb så han kommer heller inte vara operativ medan Niklas är den som kommer scouta och vara mest aktiv.

Vad är din titel nu då? Om det inte är general manager.
– Det spelar mindre roll vilken titel jag har. Jag vet vad jag ska göra och jag har samma arbetsuppgifter som tidigare.



Svartvadet har uppenbarligen EXAKT samma arbetsuppgifter som tidigare, det har han själv klargjort redan. Hedberg och Ödmark är tydligen upptagna med andra saker och privata jobb och kommer att ha detta som en sidosyssla eller hobby. Sundström fyller den plats Forsberg haft skulle man kunna säga då Forsberg knappast var en assistent åt Svartvadet mer än på papperet. "Bytet" Forsberg till Sundström ser jag som ett bra sådant, Sundström är scout och är antagligen ett bättre alternativ med bättre koll. Men hur mycket tid kommer han tillägna Modo? Vad jag vet är han fortfarande scout för Sharks och kommer antagligen även han ha detta som en sidosyssla/hobby.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Aja boys. Ni får ju tro vad ni vill såklart. Det de säger i artikeln är kanske rätt? Eller så är det så att Svarten numera spelar andrafiolen medan sportrådet, med Hedberg och Susse som ledare, har sista ordet. Det gör man som man vill. No probs.
Kommentera

Sv: Silly season
Vad är din titel nu då? Om det inte är general manager.
– Det spelar mindre roll vilken titel jag har. Jag vet vad jag ska göra och jag har samma arbetsuppgifter som tidigare.McFire:

Jamen dåså . Väldigt fint sätt att få ha kvar jobbet genom att kalla det för något annat. Hädanefter kommer jag kalla Svartvadet för saftblandarn men snälla ni bli inte förvirrade han har samma arbetsuppgifter som förut.
Kommentera