1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480432 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1746450

Sv: Silly season
Mano: Det absolut bästa är att ha en så bra trupp som möjligt på plats direkt. Inge jävla fusk med barmarksträning osv. Laget skall svetsas ihop direkt så alla drar åt samma håll. Visst kan man förstärka i januari men då ska det in max 1 möjligvis 2 spelare. Vi ska ha en bra trupp från start och slippa panik värva.

Utnyttjar man inte dom här 6 extra miljonerna i år så är det ju betydelselöst. Som nån annan skrev kommer man få skära ner ännu mer personal nästa åt stänga resturangen osv. Åker man ut måste man satsa direkt eller så får man infinna sig i att harva i allsvenskan och tillsist sluta med rekonstruktion om man beviljas en sådan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee: Rent krasst så har nog inget lag som åkt ur haft sämre förutsättningar än vad Modo har, arenan är ett större sänke än något annat lags tidigare. Visst Leksand har en stor dyr arena men den byggdes med Leksand i Allsvenskan så de har ju liksom haft en allsvensk kostym från början. Nä det är denna säsong som gäller och går det inte ny så måste nog arenan släppas.
Kommentera

Sv: Silly season
Timrå har ikväll haft ett medlemsmöte , där dom bland annat presenterade nyheter kring truppen.

Tror när det blir ett medlemsmöte här då ???
Kommentera