1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474665 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1746444

Sv: Silly season
atomragnar: Jag var lite otydlig där. Delvis går det givetvis ut på att man utvecklar de spelare man har också och att de är mer redo för uppgiften i februari än de är vid seriestart. Vem vet, Marcus Olsson kanske är världens bästa målvakt i januari? Då behöver man ju inte värva någon målvakt inför kvalspel. Nu blir det nog inte så, men grundidén får såklart inte vara att man värvar två nya femmor innan deadline. Men värva, det kommer man att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mano: Det absolut bästa är att ha en så bra trupp som möjligt på plats direkt. Inge jävla fusk med barmarksträning osv. Laget skall svetsas ihop direkt så alla drar åt samma håll. Visst kan man förstärka i januari men då ska det in max 1 möjligvis 2 spelare. Vi ska ha en bra trupp från start och slippa panik värva.

Utnyttjar man inte dom här 6 extra miljonerna i år så är det ju betydelselöst. Som nån annan skrev kommer man få skära ner ännu mer personal nästa åt stänga resturangen osv. Åker man ut måste man satsa direkt eller så får man infinna sig i att harva i allsvenskan och tillsist sluta med rekonstruktion om man beviljas en sådan.
Kommentera