1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479637 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1746431

Sv: Silly season
Mano:

Delvis sant. Dock personligen är de en dum satsning att helt plötsligt bara försöka spetsa till laget och bygga om det med massa värvningar i slutet. Det har modo gjort och se var det slutade.

Nä, ett bra lag från början - så det blir ett _LAG_ som kämpar för det. Tror de gör mycket när det väl kommer till de viktiga matcherna att spela för varandra och vara en tight grupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
atomragnar: Jag var lite otydlig där. Delvis går det givetvis ut på att man utvecklar de spelare man har också och att de är mer redo för uppgiften i februari än de är vid seriestart. Vem vet, Marcus Olsson kanske är världens bästa målvakt i januari? Då behöver man ju inte värva någon målvakt inför kvalspel. Nu blir det nog inte så, men grundidén får såklart inte vara att man värvar två nya femmor innan deadline. Men värva, det kommer man att göra.
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar:
Dagens sundaste tanke i mitt tycke.
Det är inte namnen som spelar utan det gäller att få ihop det och det är inte bara MoDo som har misslyckats med det på sistone!!
Se bara på Löven det gångna året eller än värre Asplöven!!!

Jag personligen svor efter sista matchen mot Leksand men att hänga ut någon specifik kanske man inte ska göra utan det är ändå spelarna på isen som ska göra det och där var det inga dåliga namn som fanns i MoDos laguppställning men fina meriter!!
Både bland det yngre men främst bland de äldre, men det hjälpte inte och ska man säga nått så är det att ge dem som kritade på för ännu ett år som för att försöka att rätta till det som hände!

Jag hoppas att ni blir tillsammans med oss och Timrå blir ett topplag i HA för är det nått vi alla behöver är att stärka norrlandshockeyns position när två lag ramlade ur i år!!
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar: Visst vore det kanon för publiksiffror om vi startar ännu en säsong med för lite spets och sladdar i en ny serie. Höstmysa lite med härliga krisrubriker i kvällstidningar och bloggar.
Kommentera