1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1747235

Sv: Silly season
Tarasov: Nej, gamla "legender" som ledare är extremt överskattat. Jag har ingen koll alls på Sjöström och vad han gör och inte gör, intressant att han verkar scouta i 220 matcher per säsong dock. Hur många sportchefer gör det?
De som styr klubbarna måste brinna för det något enormt, det måste vara det viktigaste i deras liv i stort sett. Förutom att man har rätt kompetens också. Annars lyckas man helt enkelt inte.
Svartvadet besitter uppenbarligen inte kompetensen och min uppfattning är att han inte "dedikerar sitt liv" heller.
Men till slut kanske han blir bra sitt jobb, vi får se hur många år det tar bara, och om så blir fallet överhuvudtaget. Jag är skeptisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: framför allt verkar han inte brinna för uppgiften. Det mesta tas med en axelryckning och konstiga bortförklaringar.
När han fick frågan från en reporter om man siktar på att bygga upp en röd tråd i juniorlagen så att de lättare anpassar sig till A-lagspel(likt Skellefteå) blev svaret nåt i stil med att "det är svårt när hockeyn och laget förändras från år till år".

Vardagen i allsvenskan kommer ställa ännu högre krav på någon som kan jobba självständigt till en mindre budget, scouta klubbar i div1 och allsvenskan samt ordna sånt som boende och transport för spelare.
Detta för en betydligt lägre lön dessutom.
Kommentera