1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1749881

Sv: Silly season
Harry Luras: jag har tidigare undrat hur denna trupp hittils står sig mot övriga allsvenska lag, samma med en ev kvalmotståndare, men av responsen här på forumet att döma så verkar ingen riktigt kunna bedömma detta. Det jag hoppas på är att junisarna är tillräckligt vassa för att kunna spela 0-0 mot övriga kedjor och sen att Modo får ihop en riktig superfemma som kan matchas mot de sämsta kedjorna i motståndarlagen. Vad tros om en sådan strategi?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mydar: i dagsläget har vi på papperet en rätt usel trupp jämfört med topplagen. Bara Ritchie, Hedman och Karlquist kan nog räknas som "bra" resten är rätt oprövade chansningar/breddspelare som förvisso kan överraska. Jag tror inte heller att vi har ett målvaktspar som kan rankas topp tre. Bara att hoppas att karaktärerna kommer in. I ett kval mot SHLs bottenlag kan vi lika gärna lämna wo.
Kommentera

Sv: Silly season
Mydar: HA är alltid mycket mer svårtippat än SHL. Ett lag kan gå från botten till toppen som AIK gjorde de senaste två säsongerna, lag kan skrälla som Tingsryd och lag floppar totalt som Västerås och Leksands första halva av säsongen. SHL är mycket mer uppstyrt med topplag som håller sig där uppe och får behålla spelare, kan arbeta i lugn och ro. Att säga var Modo står mot konkurrenterna i dagsläget är omöjligt att avgöra, dels pga att halva truppen fortfarande ska fyllas, dels för att de andra lagen har inte heller spikat sina trupper, och dels för HA alltid blir någon sjuk gissningslek i hur det ska sluta.
Kommentera

Sv: Silly season
Har missat att Runesson lämnar, var ska han?
Tragiskt att inte ens kunna behålla honom ju.
Kommentera