1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480578 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1752878

Sv: Silly Season
Sawchuk:
Alltså MoDo befinner sig i ett knivigt läge, så visst, det finns ju fog för kritik.

Men jag tycker det känns som att många supportrar behöver en syndabock åt gången. Upplever att efter guldet har hackkycklingarna varit:

Erik Holmberg
Fredrik Andersson
Pierre Hedin
Daniel Sondell
Niclas Torp
Anders Forsberg
I viss mån andratränarna Alavaara och Gradin !
Larrys Huras
Per Svartvadet

När en försvinner, väljer opionen snabbt ut nästa.

Det som är mest konstigt är att MoDo verkar ta åt sig av kritiken. Det är ju bara Torp som har kunnat vara kvar i klubben när drevet går. Cool kille, hoppas han stannar en säsong till, för det är ju nu vi verkligen behöver honom.

En lite mer positiv stämning bland supportrar kan underlätta ett mer långsiktigt tänk i föreningen. Sedan blir det ju lite trevligare att gå på matcher om folk "sätter på lite förlåtande skygglappar".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
WarEvryPractice: Det handlar ändå om professionell verksamhet där strävan bör vara att ständigt förbättra sig. Skulle man då inte försöka byta ut de/det som inte håller måttet?
Att "gnälla" för sakens skull är sällan konstruktivt ej heller att vara sjukligt optimistisk oavsett om man är supporter eller aktiv inom verksamheten.
Men tycker man att svartvadet gjort det bra blir jag aningen förbryllad.
Senaste "urhävet" var att modo var eftertraktat av spelare. Efter det uttalandet har karln varit relativt tyst.
Tror det var Nucky som beskrev Svartvadets beteende ganska bra.
Först när han talar om framtiden och vart man är på väg är allt ljust och vackert när det sedan inte går som man fantiserat ihop det så rycker han på axlarna och konstaterar att det är inget man kan göra något åt.
Kommentera

Sv: Silly Season
WarEvryPractice: Så du menar att kritiken varit obefogad?

Då Modo har gått århundradets kräftgång efter Guldet, krönt med urtåget ur SHL och ett inkomstbortfall på 50.000.000+ så är jag förvånad att kritiken inte har varit värre. Vi spelar numera i en liga där vissa spelare jobbar som brevbärare, lagerarbetare och gud vet vad på sidan om sitt hockeyspelande, detta gör vi dessutom b.l.a i ishallar som har hönsnät vid biljettluckan.

Så hur kritiska har vi egentligen varit?
Kommentera