1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481458 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1755375

Vet folk vad rutin innebär?
Tycker folk verkligen att vi inte har någon rutin i försvaret? Vi har åtminstone 3 st med rutin som är runt 30 år. Det ÄR rutin. Vi kan väl inte ta in 50 åringar.

Sen Eidstedt och Lindgren har fått ihop en del matcher i SHL, dom kommer klara sig väldigt bra i HA. Leman en BRA säsong i HA.

Kom inte och säg att vi inte har rutin i försvaret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vet folk vad rutin innebär?
Nu är jag inte Modoit men jag tycker snarare frågan om rutin är om det ens behövs. Varje lag besitter en del rutin, det är rätt omöjligt att inte ha vissa spelare med rutin, helt enkelt. Många är snabba på att peka på rutin när ett lag vinner men jag tror knappast det finns någon statistik som kan visa på att lag med mer rutin vinner i större grad. Brynäs lag 2011-12 besatt inte någon större rutin, iallafall inte bland de spelare som faktiskt tog laget till guldet. Väldigt få spelare där hade varit med om en SM-final, knappt en semifinal. Backsidan var väldigt orutinerad, förutom Lars Jonsson (som var skadad typ hela slutspelet) och Jörgen Sundqvist (som inte var speciellt framträdande). Detta dessutom med en tränare som gjorde sin första säsong på proffs-nivå.

Förnekar inte att det spelar någon som helst roll men ibland måste man se saker från andra perspektiv.
Kommentera

Sv: Vet folk vad rutin innebär?
Knerten: Kan bara hålla med dig,en bra mix mellan unga och lite äldre backar men ingen gammal och avdankad back.
Kommentera