1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483382 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1755927

Sv: Silly Season
Tarasov: AJ är speciell. Han lägger sig i väldigt mycket och han är oerhört ambitiös. Han kommer inte att ge speltid till spelare bara för deras namn och han kräver lika mycket oavsett om du ät stjärna eller inte. Jag tycker att det är ett sundhetstecken att alla inte älskar honom...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
J F K:

En ny Leif Boork med andra ord, men den lilla skillnaden att Boork faktiskt brukar få hyfsade resultat med sina lag. Det låter ju fint i tanken att alla ska behandlas lika och det kan snart vara sanning i och med att MoDo är på väg ner till korpdivisionerna. Lite av tanken med detta är ju dock att bygga lag med hög arbetsmoral där alla drar i samma riktning. Visst är det ett sundhetstecken att inte vara älskad av alla, men det är rätt negativt ifall personen som ska svetsa samman laget är _ogillad_ av alla:

"...gick Sportbladet ut med nyheten att sportchefsduon Johan Davidsson och Johan Hult hotade med att säga upp sig ifall Andreas Johansson blir kvar på sin post..."

"SVT uppger att ett brev undertecknat av spelarna, där de förklarade att de inte har förtroende för Johansson, blev hans fall."

www.jnytt.se/article/andreas-johansson-lamnar-hv71/

Liten sammanfattning av Johanssons tränarkarriär:

Assisterande tränare:
10/11: Var med och förde MoDo till Kvalserien
13/14: Fick sparken från Färjestad

Huvudtränare:
14/15: Gjorde sig omöjlig i HV 71
15/16: Förde ner MoDo i Allsvenskan för första gången på 32 år

Jag måste emellertid medge att även jag får en positiv bild av Andreas baserat på det jag har hört. Han framstår som hård men rättvis. Och framförallt hatar han att förlora, vilket skapar intresse för laget. Jag tror det är därför han är så omtyckt. Han accepterar inte nederlaget med MoDo, utan ville stanna till varje pris för att rätta till saker å ting.

Men trots detta måste vi kunna vara ärliga mot oss själva och inse att hans track record är uselt. Han har inte vunnit någonting, han har inte byggt några fungerande lagmaskiner, han har betett sig illa under matcher och han har blivit osams med andra ledare och spelare.
Kommentera

Sv: Silly Season
1. Karlqvist-Ny center-Farley
Paris-Eidstedt
2. Molin-Ritchie-Björklund
Hedman-Lindgren
3. Jakobsson-Rundqvist-Persson
Enström-Léman
4. Lyrenäs-Edblom-Wahlgren
Sellgren
Stenqvist
Deutsch
Ullman?
Kommentera