1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762068

Sv: Modo - Oskarshamn 19/9
Eller: När man läser inlägg som exempelvis Ztorkens förstår man plötsligt hur sådana populister som Trump kan bli så framgångsrika. Man behöver inte ha ett dugg vettigt att säga, för det räcker att gnälla som en idiot på allt och alla så framstår man som kompetent.

Själv är jag riktigt besviken på säsongsinledningen. Inte så mycket poängmässigt, men spelmässigt. Det har helt enkelt varit för många saker som inte fungerat och för många spelare som verkar trampa vatten. Jag vet att Leksand reste sig från typ sistaplatsen efter halva serien ifjol, men nog skulle det känns mycket mycket bättre om vi i alla fall hade ett rejält spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Oskarshamn 19/9
J F K: Ha tålamod nu kära Modoiter, det vänder säkert. Serien är sjukt lång och alla lag kommer slå alla. Ingen panik!
Kommentera

Sv: Modo - Oskarshamn 19/9
J F K: Menar du att Ztorken är framgångsrik eller varför drar du parallellen med Trump?

Leksand reste sig men där tror jag att Perra var den som gjorde miraklet möjligt. Har AJ vad som krävs, kan han ingjuta den typen av mod i Modo? Är svaret ja så har Modo spelare i truppen som faktiskt har kompetens att matcha Leksand till våren. Det största problemet är att vägen till ett direktkval är längre och brokigare än direktkvalet i sig för väl där så har de Allsvenska lagen en mental fördel.
Kommentera