1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479695 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762504

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
WarEvryPractice:
Detta är nog den största indikatorn hittills på att det trots allt kan vända ;):):)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Alla vet att det tar tid att spela ihop ett lag som är så här nytt, vilket betyder att Modo kommer att förlora flera matcher i början. De som klagar högst nu har förmodligen haft en för optimistisk syn på lagets förmodade prestation i början av serien. Rent realistiskt så kan vi nog inte vänta oss någon vidare klättring i tabellen förrän om några veckor eller så. Men det är klart att man vill se indikationer på att saker börjar fungera. Jag begriper t.ex. inte varför man fortsätter att köra så benhårt på att dumpa in pucken hela tiden, den som dumpar jagar oftast inte efter heller. Det går liksom inte ihop med bilden av att vilja vara det spelförande laget, då det oftast bara leder till att man ger bort pucken och motståndarna kan vända spelet.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Tarasov: Tror inte att Modo kommer att vända det här förrän AJ rättar till försvarsspelet. De jagar i egen zon ungefär som då Huras var tränare. Ofta blir motståndarna helt fria framför mål när man går bort sig genom att sätta press på den som har pucken. Tycker man alltid ska ha en gubbe framför eget mål och det bör vara en back.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Tarasov: Att bara byta ut Andreas Johansson skulle vara en typisk Modo lösning.
Att sopa rent i ledningen däremot skulle vara något icke-modoitiskt. Svartvadet skulle säkert följa med ner i division ett, han brinner för det här han.
Kommentera