1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762577

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Nieminen: Jag kan säga att jag trodde till ungefär 50minuter in i matchen den 1 april att vi skulle lyckas hålla oss kvar i SHL. För vi var helt överlägsna.
Inför 3dje var man nervös, men när Modo kom ut och fortsatte styra spelet kändes det lugnt på något vis.
Men Modo visade ju att man återigen är världsmästare på att förlora matcher. =)

Det Leksand lyckades med var ju helt sjukt. Det var ju inte så att Modo hade all puck men skapade lika många/lite målchanser. Utan man var helt överlägsna men lyckads ändå förlora.
Vi var centimetrar ifrån att få in ett fjärde mål, något som nog gjort att vi klarat oss. Nu fick istället LIF in 2 snabba och förlängningen förstod man ju skulle gå åt skogen.

Jag vet ju inte om jag tycker att vi som ändå vill tro på Modo har någon direkt lättare tillvaro än de som sågar. Det kastas ju skit åt bägge håll vill jag tycka.
Och lite så ska det väl vara. Att vi tycker olika måste man få göra. Man åste även få tycka att den andra parten har fel.
Det som har hänt är väl att det gått till personliga påhopp ibland tyvärr.
Och sen har vi haft problem med vissa troll. Än om sen Ivan den förskräcklige fick börja styra så tycker jag det förbättrat sig.
Jag har själv lite svårt för folk som uppenbart går in för att provocera. Och ibland som någon skrev vore det bättre att räkna till 10. =)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Monno: Vill egentligen inte prata om matchen som spelades 1:a April, men sättet man förlorade på var signifikativt för säsongen 15/16.
Vet inte hur sinnesjukt många matcher man förlorade med uddamål, eller hur många matcher som stod och vägde och avgjordes till Modo's nackdel inom de två sista minuterna, men det var nästan skrattretande många.
Modo var ifjol en dröm att möta för det lag som kom från allsvenskan, för vi lyckades ALLTID hitta ett sätt att förlora. Något som självklart inte var en slump.
Man hade väldigt många talangfulla, unga spelare som tyvärr inte hade pondus/styrka nog att leda laget medan den tilltänkta "stommen" amerikaner var fullständigt ointresserade av vad som hände klubben vid förlust. För dom var nog en tidig semester det som var mest intressant.
Bara det faktum att ingen av dom gav intervjuer(förutom Ritchie) efter matchen utan smet ut bakvägen, packade väskan och drog från stan utan att lämna en kommentar säger väldigt mycket.

Svarten och C.O övertro på AHL/NHL satte oss i denna sits, ändå får han fortsätta.
Man flyttar runt lite titlar för att lugna fansen och kör på som om ingenting hänt. Finns två sidor på det myntet såklart, Svarten har verkligen inte imponerat under sin tid som GM och den naturliga lösningen vore att börja om i allsvenskan med nytt blod genom hela ledningen.
Men å andra sidan är kontinuitet något som klubben inte ens kunnat stava till de senaste åren, och kanske är det vad som behövs även på ledarsidan. Man får komma ihåg att han var helt grön när han fick jobbet, och de senaste åren kanske man får se som en inlärningsprocess.
Men att det skulle kosta oss en plats i SHL var nog inte riktigt meningen..
Jag vet inte om AJ är rätt man att leda Modo, men är ändå beredd att ge honom en chans.
Men om Modo denna säsong missar play in, med den trupp man har idag hoppas jag man städar ordentligt.
Det som kanske borde gjorts redan i våras.

Sorry för långt inlägg
Kommentera