1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1762666

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Gavelo: ja vinnarskallarna har saknats länge nu. Jag har fortfarande inte fått klart för mig hur bra är spelarmaterialet egentligen? Kanske vi överskattar spelarna? Om man tittar på tabellerna de senaste åren så har de ju varit otroligt jämnt, ofta inte skiljt mer är några poäng mellan varje lag. Kanske alla överskattat Modo o man inte riktigt fattat att laget egentligen har utplånats. Jag hyser ingen större tilltro till att se dem spela i shl nästa höst. Kan man etablera ßig med tiden som ett topplag i allsvenska så får man vara nöjd. Modo talangerna kanske inte är bättre, bara vi som är enögda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Mydar: Fast vinnarskallar är inte så enkelt som det låter. Du har coacher som i vissa lag varit hur bra som helst och i andra inte fungerat. Det har varit lag som ena året varit slagpåsar, men med samma ledande spelare har man varit ett topplag.
Visst finns det vinnarskallar, men det handlar nog oftare om självförtroende, timing och rätt mycket tur.

Hur som helst har modo som lag verkligen varit mästare på att vika ned sig när det är som viktigast i många år. Ofta trots att man bytt ut väldigt mycket spelare.
Kommentera