1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481414 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1763623

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
J F K:
Ibland vinner man ibland förlorar man, tyvärr har väl lunkan inte sin bästa dag på jobbet, vi gör inte mål på våra chanser. Tkr ändå laget gjorde en bra turnering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd 22/9
Tarasov: Man var riktigt bra mot Ryssarna, men i ärlighetens namn borde vi förlorat klart mot U23 om inte Lunkan varit mycket bättre än motståndarmålvakten.
(Den matcher kan jag delvis köpa då det var andra dagen på raken och att man mentalt brukar ha svårt att prestera lika bra då).

Jag är lite besviken på sättet vi uppträder. Det var liksom traktortempo och beige. Det var inte som vi var desperata att vinna, utan att man väntade på motståndarnas misstag. Från att U23 kan ha varit den tempostarkaste och roligaste matcher jag sett på länge (tack vare ungdomarna mest) till att gårdagens match bara var en enda stor gäspning.

Kul för NHL.? Kan tänka mig att de planera att ha USA i final, men att i andra hand Ryssland hade varit bra (för den rivaliteten). Sverige hade varit helt ok som tredje alternativ, men nu fick man absolut sämsta tänkbara sett ur det kommersiella perspektivet...
Kommentera