1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483233 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1766521

Sv: Modo - Vita Hästen 7/10
Rytter: Det är nog redan huggsexa på Wernblom. Med den svenska etiken kring detta är han nog nedringd.

Och SAIK lär vara så sugna så saliven rinner längs golven vid det här laget.
Anknytning har han ju också så.
Får vi behålla honom nästa säsong ska vi vara väldigt väldigt glada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita Hästen 7/10
Monno: Just Wernblom junior säger ju själv att far är hans mentor och vi vet ju vad Magnus tycker om att spela för andra klubbar, gubben som nobbade NHL och andra lag i serien och utomlands för att gneta på i Modo, var inte förens Modo Lät han gå som han krita på för en allsvensk klubb.
Jag hoppas och tror att Werner blir kvar i Modo minst en säsong till efter detta, förhoppningsvis 2 och kanske tre för att sen dra iväg.
Jag tror inte man har större chans att utvecklas i tex Frölunda eller saik som dammsuger södra resp norra Sverige på talang utan jag tror man kan utvecklas nästan precis lika bra överallt, allt handlar om inställning och vilja.

Modo är en av de klubbar som i generationer satsat mest på egna spelare och är även en av de klubbar som skickat iväg flest spelare till NHL som blivit fullblodsproffs.

Modo är en förbannat bra klubb att utvecklas i!
Kommentera

Sv: Modo - Vita Hästen 7/10
Monno: Tror nog att Lill Werner mår bäst av att spela en säsong till i Hockeyallsvenskan(minst), han har nog en klok far som kan ge råd och då tror jag även han tycker att HA är ett bra ställe att utvecklas på. I HA får ju Werner också en större roll och kan utvecklas offensivt i sin takt. Ett exempel är ju Jonathan Dahlen, Ottawa tyckte att det var klokt att stanna trots alla locktoner från SHL för i timrå får han en större roll.(om man som timråit fredligt får vara med och tycka) :)
Kommentera