1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481238 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768439

Sv: Modo - Bofors
J F K:
Jag förstår inte varför lokal anknytning är så viktig , det är ju den som satt oss i denna pissiga sits.
Bättre att se det som ett företag då och sköta det därefter (utan ryggdunkar mentalitet)

Ja du säjer att han jobbar mkt , men konstigt att han aldrig gick och få tag i fjol , när det gällde värvningar osv , madhawk skrev ju tillochmed det.

Sen lyfte han en lön på ca 1 miljön ifjol åxo , nog borde man kunna locka någon hockeykunnig med den summan.

Sen pratas det om en massa linjer som ska följas , det ska vara transatlanter , grannens grabb osv , om man nu har en sån plan så ska den ju fullföljas åxo , men efter halva säsongen så är det nått nytt tänk som ska testas .....

Tycker carl lejonkräk skriver mer nyanserat om det mesta här än det flesta modoiter , egendomligt....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
Gregurt: Det är rätt naivt att tro att vi inte ska ha lokal anknytning på väldigt mycket. Tvärtom brukar det vara ett framgångsrecept att använda sig av personer som trivs på orten och inte bara ser det som ett välbetalt jobb, utan snarare som ett kall. Att vi fick fram alla framgånger med 73-orna och framåt berodde då på att vi tvingades/vågade satsa lokalt på Melinder/Forsberg exempelvis.

Däremot är det inte automatiskt en framgång och det är rätt uppenbart att Svartvadet misslyckats rejält, men det innebär verkligen inte att vi inte ska använda oss av kompetent personal om den finns på orten och brinner för Modo. Samtidigt får det givetvis inte vara så att personer bara anställs för att de är lokala, utan givetvis MÅSTE de finnas kompetens också.

Hur som helst så tror jag aldrig att vi skulle överleva som förening/klubb om vi bara rekryterade allting utifrån.
Kommentera