1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481234 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1768440

Sv: Modo - Bofors
Gregurt: Det är rätt naivt att tro att vi inte ska ha lokal anknytning på väldigt mycket. Tvärtom brukar det vara ett framgångsrecept att använda sig av personer som trivs på orten och inte bara ser det som ett välbetalt jobb, utan snarare som ett kall. Att vi fick fram alla framgånger med 73-orna och framåt berodde då på att vi tvingades/vågade satsa lokalt på Melinder/Forsberg exempelvis.

Däremot är det inte automatiskt en framgång och det är rätt uppenbart att Svartvadet misslyckats rejält, men det innebär verkligen inte att vi inte ska använda oss av kompetent personal om den finns på orten och brinner för Modo. Samtidigt får det givetvis inte vara så att personer bara anställs för att de är lokala, utan givetvis MÅSTE de finnas kompetens också.

Hur som helst så tror jag aldrig att vi skulle överleva som förening/klubb om vi bara rekryterade allting utifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Bofors
J F K: Som Gregurt säger att Modo skall drivas som ett företag. Den person som har den bästa kompetensen skall givetvis ha jobbet. Men tyvärr är det så att "kompis" mentaliteten har fått ta överhand i vissa fall. Många gånger är det bättre med friskt blod utifrån, just för det här med inavel. Hur var det nu igen: Förvärva, förvalta, fördärva.
Kommentera