1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1769038

Sv: Modo - Mora 18/10
Har ej följt med så mycket i år och för den delen skitit i att kommentera här så mycket. Men i alla fall jag är inte ett dugg förvånad att vi inte är bättre en så här. Men verkar vara många som trott på en snabb återkomst, åker man ur shl så får man räkna med några rejäla piss år i allsvenskan innan man kommit rätt. Bara titta på Timrå det är ju inte förens i år egentligen dom blivit riktigt riktigt bra. Det här laget som Modo har är inge topplag dom kan absolut kriga om en plats bland dom 8a främsta men något topplag är det verkligen inte. Tycker det är sjukt illa att lägga den pressen på detta unga lag. Nä byt målsättning låt grabbarna få etablera sig och växa i kostymen så blir det nog bättre framöver.

Och nej jag är inte negativ utan jag är mer realistisk vad man kan förvänta sig av en ganska tunn trupp med otroligt många spelare som ej spelat på denna nivå tidigare.

Kommer man top8 med detta material så får vi vara mer en nöjda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 18/10
Dundee: Spelar absolut ingen roll vad man har för lag om spelarna inte mår psykiskt bra, en sådan oro att utöva sitt jobb på hemmais i 3 perioder som Modo har är nästan helt sinnesjukt.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 18/10
Dundee: Du har förstås rätt. Men mitt hjärta och hjärna vill så mycket mer. Kommer att ta ett tag innan Modofansen ställt om sig. Inte konstigt då vi är bortskämd med SHL hockey dom senaste 30 åren.
Kommentera

Sv: Modo - Mora 18/10
Dundee: de kommer få kämpa för kontraktet i år med.
Kommentera