1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1769085

Sv: Modo - Mora 18/10
dempa: Kan absolut bli så med, men man kan ej lägga sig ner och dö bara för det. Visst det kommer kanske inte vara så kul att få stryk en hel säsong igen. Men är man en riktig supporter så finns man där och stöttar grabbarna endå.

Gusse : Mitt intresse för föreningen har svalnat ganska mycket dom senaste åren. Och det handlar ej om resultat och själva laget och spelarna osv. Utan mer om hur föreningen skötts från den sportsliga delen till den ekonomiska. Dåliga dyra värvningar dålig rekrytering av tränare dumma uttalande i media mm. Det är sådant som för mig gör att intresset dött otroligt mycket. Resultaten påverkar ej mig något utan det är allt runt om som både gör en förbannad och besviken. Bengt Hedin och Kabben Berglund lär nog vridit sig bra många varv i gravarna över hur föreningen som dom byggde upp byggts ner sakta men säkert år för år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Mora 18/10
Dundee: Det du skriver i riktning mot Gusse gäller också mitt förhållande till LIF (iofs inget av intresse denna tråd) men det jag menar är att man tröttnar av misskötsel. Ni har en rejäl uppförsbacke men trösten är att säsongen är ung.
Kommentera