1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480740 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1771846

Sv: Modo - Almtuna 26/10
flensryggsäcken:
Han är värvad som 1:e back, får gissningsvis betalt därefter och var säkerligen informerad om förväntningarna i förväg. Tanken var att han skulle leda försvarsspelet, vilket han inte gör. Att han inte producerar i PP är väl inte så mkt att säga om då inte lirat med första PP när jag kollat åtminstone. Slarvar bort en del puckar i onödan. "Katastrofdålig" är kanske lite väl hårt, men han agerar definitivt inte som en som leder laget i defensiven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Tarasov:

För att förtydliga än mer. Ni har värvat en back mer lik Viktor Amnér, då kan man väl inte förvänta sig att han ska spela som Jonas Frögren?

Tycker man får ha liiiite bättre koll som sportchef än att sitta och lyssna på vad Harald Luckner säger i ett par matcher.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Tarasov:

Som jag förstår det så är det för höga, alternativt "fel förväntningar" på Paris då alltså. Tingsryd hade förra året 7 defensiva backar och sen Paris som ensamt offensivt skicklig back. Han fick spela mycket PP och gjorde det med bravur. Riktigt giftig som Pointskytt, medan det uppstyrda spelet leddes av Nicke Johansson och Eric Castonguay.

Paris var aldrig någon backjätte i försvaret. Han fick spelade enkelt och chippade ut i mittzon det mesta av tiden. Någon gång kom det finna uppspel men de gör det som ni vet från alla spelare i mellanåt. Dessutom spelade han med Niklas Enberg, kanske Allsvenskans mest underskattade back tillsammans med Adam Åkesson. Fruktansvärt följsamma och bra i egen zon. Han städade upp mycket i det backparet stundtals.

Använd han rätt, tillsammans med en vass defensiv back och låt han få spela skytt i första PP. När han väl gör mål där så räkna med att de rullar på med bössans skott. Han skjuter verkligen som en häst.

Svartvadet måste väl scoutat han mer än serien mot AIK/LIF kan man ju tycka ... ?
Kommentera