1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480622 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1771851

Sv: Modo - Almtuna 26/10
Tarasov:

Som jag förstår det så är det för höga, alternativt "fel förväntningar" på Paris då alltså. Tingsryd hade förra året 7 defensiva backar och sen Paris som ensamt offensivt skicklig back. Han fick spela mycket PP och gjorde det med bravur. Riktigt giftig som Pointskytt, medan det uppstyrda spelet leddes av Nicke Johansson och Eric Castonguay.

Paris var aldrig någon backjätte i försvaret. Han fick spelade enkelt och chippade ut i mittzon det mesta av tiden. Någon gång kom det finna uppspel men de gör det som ni vet från alla spelare i mellanåt. Dessutom spelade han med Niklas Enberg, kanske Allsvenskans mest underskattade back tillsammans med Adam Åkesson. Fruktansvärt följsamma och bra i egen zon. Han städade upp mycket i det backparet stundtals.

Använd han rätt, tillsammans med en vass defensiv back och låt han få spela skytt i första PP. När han väl gör mål där så räkna med att de rullar på med bössans skott. Han skjuter verkligen som en häst.

Svartvadet måste väl scoutat han mer än serien mot AIK/LIF kan man ju tycka ... ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 26/10
flensryggsäcken: tack för bra insikter. Uppenbart att scoutning och tänk när det gäller försvarsspel är under all kritik. Det borde dock gå att åtgärda, men det är mycket som sitter i väggarna. Tänket att det här fixar vi, vi är ju Modo dom fostrat så många världsstjärnor. Det visar sig ju hela tiden oavsett spelare, art man klarar inte att hantera förväntningarna som kommer med att åka rung med modologgan på bröstet.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 26/10
flensryggsäcken:
Vet inte om han är scoutad, men faktiskt inte omöjligt att han inte är scoutad alls. Innan vi värva honom så gick man ut sa att nästa back skall vara.....

Tack för info i övrigt:)
Kommentera