1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1787687

Sv: Modo-SSK 170103
Monno:

Självklart är det så, men hur långt ska man dra det. Någonstans finns en gräns och den tycker jag är passerad vid att ringa för att kolla klockan och dra tillbaka den. Blir ju en extra timeout för lagen.

När går gränsen för att kolla klockan? Vid 1 sek kvar? Vid 5 sek kvar? Vid 10 sek kvar? Vid 5 min kvar? Sekunden är ju lika viktig vart den än tappas bort.

Vad är nästa steg? Ringa för att granska utvisningarna?

Kanske det vore bättre, kan ju vara mer avgörande. Tänker på den spökutvisning som Nord hittade på Torp och Leksand gjorde mål på, där kan vi prata avgörande.

Det finns alltid en viss del slump i sport och det kommer inte att gå att jämna ut allt, då kommer en match ta 6 timmar och behövas spelas om för att man hittat något i efterhand som alla granskningar missade.

Det lag som åker ur gör det för att dom varit sämst under 52 omgångar och själva satt sig i den situationen, sedan i ett kval kan vad som helst hända och slumpen är en del i detta.

Vill man skydda klubbarna och personernas jobb primärt får man hitta andra vägar än att eliminera slumpen, stäng serien då eller se till att fördela pengarna mer lika mellan ligorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-SSK 170103
Känns som skillnaden nu mot tidigare är att dom lyckas hitta sätt att vinna även om det inte är bästa matchen, tidigare var det mer att dom lyckades hitta sätt att förlora även om det är en bra genomförd match.
Kommentera