1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480403 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1788498

Sv: Modo - Björklöven 170106
Vill tacka för en trevlig match, håller med om att MoDo var snäppet bättre i 5 mot 5 men i bp fanns det mycket att önska och att vi äntligen fick utdelning i pp!

Jag är inte sen med att hålla med om att vissa utvisningar var lite tvivelaktiga och det kan kanske skyllas på en kombination av domare och tre domar systemet, däremot vet jag inte vart "vissa" får det ifrån att Farley kastar sig hela tiden??
Menas med det då Mini Wernblom tacklade honom i ryggen??
Där kan man väl säga att han missade en utvisning och i SHL hade det nog till och med renderat till matchstraff!!
Han är sjukt bra Mini Wernblom men kanske bör slipas till något, är rädd att han kan komma att bli överkörd och då hjälper inte generna honom!!
Han är så pass duktig att han inte behöver göra såna saker..

Sista utvisningen som ni fick för hög klubba var helt fel, kunde säkert ha avhjälps om zebran som assisterat kunde ha släppt sargen vid blå och inte försökt fixera sin blålinje så kopiöst hårt, vilket han även det missade ibland, och då åt båda hållen!!
Ser man krasst på det hela så var det lika åt båda hållen, vilket jag inte väntar mig att "vissa" här inne håller med mig om.. ;)

Men att vi lyckades vinna utan Thörna och "Messy" som är skadade trodde jag inte före matchen om jag ska vara ärlig..
Även om vårt problem inte är så mycket i anfallszon utan mer ligger i egen zon!! Där finns det mycket att önska

Angående Farleys tid i MoDo så är han inte den första transatlanten som inte lyckats i Modo, om det nu beror enbart på honom eller på MoDo är svårt att säga..
Men det alla kan konstatera är att det finns ännu en i MoDo (DP) som är som en skugga i jämförelse hur han var i fjol i Tingsryd!!
Tror att scoutingen var lite dåligt utförd om jag får säga vad jag tror..

Men nu tycker jag att både MoDo och Löven biter ihop och tar sats för att peta ner nått lag från södra lansdelen, för där uppe hör båda lagen vara sett med mina ögon i alla fall...

God fortsättning på det nya hockeyåret önskar jag er alla
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170106
Jaca: I Tingsryd hade DP 5 defensivt stabila backar runt sig, hela laget var väldigt stabilt defensivt, dessutom fick han ju spela oavbrutet i PP. I MoDo har han haft 5 backar runt sig som varit minst lika darriga som han själv defensivt, och förpassades snabbt till PP2 till förmån för Jesper Lindgren! Lindgren är en puckkladdare utan dess like och tar ofta felbeslut, personligen skulle jag satsa på Paris i PP1, men här har ju Karlkvist, Molin, Lindgren, och Björklund gått före
Kommentera