1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1790673

Sv: Modo - Västervik 170114
Tarasov: Visst vi känns lite trubbiga framåt, men bara två lag har släppt in mer mål än oss, så prio1 i min värld blir på defensiven. Vi skulle behöva 2 Brejcak-typer till och en defensivt stabil center.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: om det skulle vara två nya backar så skulle jag prioritera backar som kunde vända spelet snabbt från egen zon med precisionspassningar. Som det är nu så tar backarna extrasvängar i egen zon och då får vi inga snabba spelvändningar.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: Varför vi släppt in så förbannat totalt är ju på grund av läckaget i början. Sista 15 matcherna tror jag vi ligger på en helt annan plats.

Tar vi in två Brejack typer lovar jag att inget blir ett dugg bättre. Ja möjligtvis blir vi duktiga på slaggis. Men då blir man ju tydligen avstängd två matcher så det gör ju ingen glad...

Callelejonkräk: Du är en jävel på att alltid leta fram något negativt att säga kring det mesta som händer modo. Man kan få för sig att du nästan vill provocera lite? Men sånt sysslar väl inte du med? ;-)
Alternativt är du släkt med Ztorken.

Ztorken: Du måste fan i mig vara världens värsta fikabordsgranne. Han som sitter bredvid dig tycker jag synd om. Se till så inte stackarn får depression!
Du är så jäkla negativa att du kan förvandla protoner till elektroner.


Ivandrago: Håller med dig. Vårt problem är att få tryck framåt just nu. Framförallt då Karla kallnat helt. Både mot Västervik och Hästen blev vi helt dödade i mittzon.
Sen kan jag iofs tycka att vi är dåliga på vinna puck i egen zon 5mot5 (Kan ha på göra med vår nya passiva taktik) och i BP är vi alldeles för duktiga på att i te få ut pucken när vi har chansen. Men i övrigt funkar ju ändå defensiven ok nu.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius:
Tror inte det kommer hjälpa om vi inte kan få ett vettigt anfallsspel från mer än två kedjor, det behöver nödvändigtvis inte betyda produktion. Utan snarare att 3/4 linan kan flytta upp spelet i anfallszon avsluta med skott mot mål så det blir tel el liknande. Men kan ju såklart tänka fel:)

Av de 12 senaste så har vi i 10 matcher släppt in två mål el mindre känns rätt ok.
Kommentera