1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1790689

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: Varför vi släppt in så förbannat totalt är ju på grund av läckaget i början. Sista 15 matcherna tror jag vi ligger på en helt annan plats.

Tar vi in två Brejack typer lovar jag att inget blir ett dugg bättre. Ja möjligtvis blir vi duktiga på slaggis. Men då blir man ju tydligen avstängd två matcher så det gör ju ingen glad...

Callelejonkräk: Du är en jävel på att alltid leta fram något negativt att säga kring det mesta som händer modo. Man kan få för sig att du nästan vill provocera lite? Men sånt sysslar väl inte du med? ;-)
Alternativt är du släkt med Ztorken.

Ztorken: Du måste fan i mig vara världens värsta fikabordsgranne. Han som sitter bredvid dig tycker jag synd om. Se till så inte stackarn får depression!
Du är så jäkla negativa att du kan förvandla protoner till elektroner.


Ivandrago: Håller med dig. Vårt problem är att få tryck framåt just nu. Framförallt då Karla kallnat helt. Både mot Västervik och Hästen blev vi helt dödade i mittzon.
Sen kan jag iofs tycka att vi är dåliga på vinna puck i egen zon 5mot5 (Kan ha på göra med vår nya passiva taktik) och i BP är vi alldeles för duktiga på att i te få ut pucken när vi har chansen. Men i övrigt funkar ju ändå defensiven ok nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno: Och varför "tror" du att det blivit bättre dom senaste 15 matcherna? Är rädd för att dom som tror att vårt försvarsspel helt plötsligt blivit mycket bättre är lite naiva! Varför det sett bättre ut är för att vi nu har en riktig målvakt som faktiskt tar puckar och vinner matcher åt oss! När Hanses inte är på topp så torskar vi, så dåligt är tyvärr försvaret. Och nog verkar du kunna så pass mycket hockey att även du borde inse att en fight ibland är mer än en fight och faktiskt lönar sig i längden, varför tror du AJ skrev kontrakt med Brejcak för efter try-outen?
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno: Jag är inte negativ, jag bara refererar till verkligheten..
Blir inte våglsamt mycket positivt att belysa då.
Ja, du vet hur vår trend sett ut de senaste 6-7 åren.

Allt annat än positivt, om man säger
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno: Jag är en av de få som tror på laget och inte tycker att vi skall ge upp hoppet ännu. Sen har jag haft synpunkter på Svartvadets insats liksom AJs men oavsett så tror jag på laget.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno:" Callelejonkräk: Du är en jävel på att alltid leta fram något negativt att säga kring det mesta som händer modo. Man kan få för sig att du nästan vill provocera lite? Men sånt sysslar väl inte du med? ;-)
Alternativt är du släkt med Ztorken."

Håller inte med om att jag alltid är negativ utan snarare så är jag en av de mer positiva.
Kommentera