1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1790777

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno: Och varför "tror" du att det blivit bättre dom senaste 15 matcherna? Är rädd för att dom som tror att vårt försvarsspel helt plötsligt blivit mycket bättre är lite naiva! Varför det sett bättre ut är för att vi nu har en riktig målvakt som faktiskt tar puckar och vinner matcher åt oss! När Hanses inte är på topp så torskar vi, så dåligt är tyvärr försvaret. Och nog verkar du kunna så pass mycket hockey att även du borde inse att en fight ibland är mer än en fight och faktiskt lönar sig i längden, varför tror du AJ skrev kontrakt med Brejcak för efter try-outen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: Nä jag håller inte med utan vill hävda att spelet blivit bättre. Betydligt bättre på att hålla motståndarna på utsidan. (Har du glömt hur jävulskt dåligt det var i början?) Sen går vi inte bort oss alls lika ofta. Mkt till bekostnad på att vi har svårt att vinna tillbaka pucken. Men det kan ske vi får leva med när kvalitén är som den är.

Ja nog tror jag Jannes fight kan vara lite tändvätska och lite kul. Jag menade mest att jag inte ser nyttan med 2 killar till som är sisådär på rören, sisådär med passningarna, men stor och stark. Ser hellre en Eriksson typ då som är väldigt allround och duktig.
Vi har Janne och Eidstedt nu som båda är hårda/fula spelar som står upp för laget. Är det verkligen något som kommer göra oss bättre att värva en/två till?
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: Tycker det är en himmelsvid skillnad på försvaret idag motför början på säsongen. Hanses är bra, men försvaret gör honom också bra när man ser till att 9 av 10 skott kommer från kanterna och oftast oskymda.
Det är offensiven som behöver förstärkas, och där skulle en kreativ center smaka fågel.
Kommentera