1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1790862

Sv: Modo - Västervik 170114
Confusius: Nä jag håller inte med utan vill hävda att spelet blivit bättre. Betydligt bättre på att hålla motståndarna på utsidan. (Har du glömt hur jävulskt dåligt det var i början?) Sen går vi inte bort oss alls lika ofta. Mkt till bekostnad på att vi har svårt att vinna tillbaka pucken. Men det kan ske vi får leva med när kvalitén är som den är.

Ja nog tror jag Jannes fight kan vara lite tändvätska och lite kul. Jag menade mest att jag inte ser nyttan med 2 killar till som är sisådär på rören, sisådär med passningarna, men stor och stark. Ser hellre en Eriksson typ då som är väldigt allround och duktig.
Vi har Janne och Eidstedt nu som båda är hårda/fula spelar som står upp för laget. Är det verkligen något som kommer göra oss bättre att värva en/två till?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 170114
Monno: Jo försvarsspelet har blivit lite bättre absolut, men ser ändå Hanses som den största anledningen till det! Och varför det var så djävulskt illa i början förstår man om man själv spelat back i t.ex. hockey och innebandy, vet man att man har en målvakt bakom sig som i princip släpper in varannat skott så blir man extremt osäker och darrig själv, det spelar som ingen roll vad man gör offensivt om målvakten tvålar in i princip allt han får emot sig!
Hanses har gett en helt annan trygghet till backarna som nu vet att det kanske inte är hela världen att man gör ett misstag för Hanses kan reda ut det. När Hanses är mänsklig så torskar vi, det tyder i mina ögon på att försvaret fortfarande inte riktigt håller klassen.
Visst jag håller med om att försvarsspelet ser lite bättre ut just nu, men det går ju hand i hand med att vi fått in en målvakt som kan vinna matcher åt oss.

Och det jag menade var positivt med Brejcak´s fight var att det där ser ju naturligtvis våra kommande motståndare, och vet man att motståndarna har en kille som är beredd att kasta handskarna kanske man själv inte är lika benägen på att hitta på dumheter!
Dessutom tycker jag inte Brejcak är så dålig på rören som du tycker eller så dålig i passningsspelet heller, han spelar enkelt och levererar ett snabbt förstapass. Sedan efterlyste jag inte två EXAKT likadana spelartyper som honom, dom får gärna vara rörliga, spelskickliga och fina passningsspelare MEN dom ska först och främst vara starka defensivt!
Kommentera