1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481369 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1792986

Sv: Modo - Timrå 170123
jå1: Jag hoppas ni kan göra ett bra slutspel, känns som att ni fans förtjänar lite framgång efter några år med mindre framgång, risken är tyvärr stor att ni tappar Elias och Jonathan efter säsongen så det vore roligt för er att få lite strålkastarljus över föreningen och laget, hur långt det bär visar sig.

Har ni några nya spännande namn som knackar på underifrån ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 170123
Gavelo: Vi har Jacob Olofsson och Filip Hållander.
Skulle gissa att de har samma potential som Dahlén och Petterssson
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 170123
Gavelo: Ja det hoppas jag med, jag tror tyvär inte Modo kommer ta sig dit iår, skynda långsamt istället, jag kommer alla gånger hålla på Timrå om de får pressa leksand i kvalet, (eller vilket annat SHL lag som helst med) Sen tror jag det blir farligt för Timrå antagligen kommer Frölunda vara där o rycka vilket som
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 170123
Gavelo: Vi måste ta oss till fortsättningsserien först och främst. Vi har några som varit upp o spelat i A-laget som gjort bra ifrån sig som lär kliva upp på heltid framöver. Sen är det väl inte omöjligt att det kommer unga skickliga från andra lag likt Lööke gjorde denna säsong. Mest nyfiken på Brattström dock, verkar vara en intressant målvakt. EP borde ta en säsong till i AS o lära sig behärska alla delar i spelet innan han kliver upp en nivå till tycker jag :)
Kommentera