1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1799538

Sv: Modo - VIK 170213
Eller: återigen, inte spelare utan spel- och systemfilosofi, utbildning, anda, scouting, varumärke, systematik för spelarförsörjning.

Att sitta hand i hand med huvudena uppkörda i arslet sjungandes we shall overcome väntandes på frälsarna från västerlandet lär ju vara receptet? Låt det jäsa några år till bara så är vi nog en superklubb!! Proffsigt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Alltså, återigen. Det är mekanismerna hos klubb och klubbledning. Självgodhet, det löser sig, vi är ju MoDo gubevars.

Nä, sjukdomsinsikt. Vi är inte bättre eller mer värda än hur vi presterar idag och imorgon osv.

Vi är för dåliga, obrydda, oproffsiga och självgoda med en alldeles för stor tilltro till att någon eller några ska komma och lösa våra problem för att jag ska må bra.

Högre kvalitet i alla led
Marknad,både varumärke sälj
Ekonomi
Strategisk klubbstyrning och klubbledning
Strategisk sportslig ledning
Taktisk sportslig ledning
Enskilda spelares träning och utveckling

Vi har efter att varit för dåliga på ovanstående nu åkt ur högstaligan och är för närvarande i fritt fall på god väg i konkurs och nystart i div. 3. Kanske kommer vi aldrig mer igen.

Självgott sitter många och slickar sig runt munnen. Sedinarna!!! Wow!!! Det vore nåt det!!!!

Yippie-kay-yay maddafakkas, hoppas polettn trilla ner!
Kommentera

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Jag skrev att om de ville komma hem skall det ses som en bonus. Samtidigt skriver du att jag tillhör de som sitter och väntar på frälsarna från väster. Det framstår som att du helt enkelt inte riktigt förstår vad jag menar och attackerar mig för saker jag verkligen inte står för.

Jag tycker tvärtom att vi ska fortsätta satsa på juniorverksamheten och att försöka utveckla spelare. Jag tror inte att vi kommer att bara klara oss med juniorer, utan kommer att behöva värva några rutinerade herrar som kan hjälpa ungdomarna utvecklas och att helst avlasta dem så att de inte får alltför mycket press på sig.

Så vad i hela friden är det jag står för som du är emot? Varför sitter jag med huvudet uppe i arlset?
Kommentera