1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1799543

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Alltså, återigen. Det är mekanismerna hos klubb och klubbledning. Självgodhet, det löser sig, vi är ju MoDo gubevars.

Nä, sjukdomsinsikt. Vi är inte bättre eller mer värda än hur vi presterar idag och imorgon osv.

Vi är för dåliga, obrydda, oproffsiga och självgoda med en alldeles för stor tilltro till att någon eller några ska komma och lösa våra problem för att jag ska må bra.

Högre kvalitet i alla led
Marknad,både varumärke sälj
Ekonomi
Strategisk klubbstyrning och klubbledning
Strategisk sportslig ledning
Taktisk sportslig ledning
Enskilda spelares träning och utveckling

Vi har efter att varit för dåliga på ovanstående nu åkt ur högstaligan och är för närvarande i fritt fall på god väg i konkurs och nystart i div. 3. Kanske kommer vi aldrig mer igen.

Självgott sitter många och slickar sig runt munnen. Sedinarna!!! Wow!!! Det vore nåt det!!!!

Yippie-kay-yay maddafakkas, hoppas polettn trilla ner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: det ena utesluter det andra menar du?
Kommentera

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Vad har jag med det att göra? Vad har det med att eventuellt värva tvillingarna att göra?
Ja, det har varit åt helvete för dåligt i massor av år på marknadssidan. Även när man vann guld var det riktigt dåligt. Jag kan inte för mitt liv förstå varför du hoppar på mig gällande det?

De jag pratat med säger att med nya vdn har man äntligen börjat adressera sådana här saker ordentligt. Charlotte i all ära, men hon var knappt på plats och var för dålig på det sportsliga för att ha synpunkter. Jag tror att man sakta men säkert bättrar sig, utan att för den delen vara bra ännu. (Dock är det väldigt få klubbar som skulle vara ens i närheten av de krav du verkar ställa).

Träningsmässigt har jag dömt ut modo kopiöst när det gäller kvalité och kvantité. Det är faktiskt först med AJ som det blivit lite ordning på torpet. Juniorerna har också tränat mycket bättre och ett bevis på det är väl att vi - tillsammans med Timrå - är de enda två allsvenska lagen som representeras i J20 Topp 10. Faktiskt en oerhörd bedrift med de typ åtta bästa juniorerna i representationslaget.

Jag tycker att A-laget har väldigt mycket att jobba med taktiskt. Jag tycker inte att AJ är en bra coach eller taktiker. Tränare definitivt, men de andra bitarna har jag kritiserat många gånger. Hade AJ varit en bra taktisker och matchcoach är jag övertygad om att vi legat mycket högre, men nu är det tyvärr där det verkligen brister för tillfället.

Din polett kanske skulle trilla ned hos dig själv först. Jag delar dina åsikter i mycket, även om jag tycker att Modo faktiskt bättrat sig i vinter.

Men, visst är det skitlätt att bara gnälla som fasen och inte komma med någonting konstruktivt alls? Helst utan att ha särskilt mycket insyn kan man sitta bakom sitt tangentbord och spy galla...

Och jag har i det här inlägget inte behandlat tvillingarna, för tvärtemot dig, tror jag inte att det påverkar ett dyft i dagsläget. Jag tror inte att Modo reflekterar över det alls, utan man har fullt upp med sina problem.
Kommentera