1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480833 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1799557

Sv: Modo - VIK 170213
Amitiel: Jag säger inte emot dig. Tyvärr så blir just detta, som vi med vettet i behåll inte kan säga nej till, också blytyngden som drar oss mot bottnen.

Vi blir medvetet eller omedvetet passiva och tar inte tag i skiten på det sätt vi borde. Vi har 20 års erfarenhet av det. Är det verkligen bara jag som ser det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen:
Ett lag med juniorer kommer alltid behöva förstärkas, inget lag inte ens mäktiga Skellefteå klara ta sig upp på enbart juniorer. vi kommer alltid behöva förstärka ett junior lag om vi vill ta oss upp till och med om vi vill ligga i toppen i HA behöver det förstärkas.

Ja det är nog mest du som ser det negativt att ta in 2 spelare som skulle kraftigt öka både publik siffrorna och intresset bland sponsorer att investera pengar i Modo, vilket båda 2 skulle ge Modo mer pengar att arbeta med och hjälpa dom konkurrera när det gäller att behålla dom här unga lovande spelarna kanske 1 eller 2 extra säsonger.
Kommentera

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: Vilket jävla trams.
Så du menar att allt jobb och långsiktigt arbete med juniorer och klubben går i stöpet för att man värvar två spelare?
Vad är det som säger att klubben skulle bli passiva igen och avsluta arbetet/satsningen med egna juniorer och unga spelare?
Antar att du är kraftigt emot en quick-fix lösning som Hanses också då.
Om Sedin mot alla jävla förmodan skulle betämma sig för att flytta hem, skulle i princip alla klubbar i Europa ställa sig i kö.
Mer profesionella spelare är svåra att hitta.
Kommentera

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen: när du skriver detta. Hur mycket insikt har du i hur man jobbat sedan widebro tillträdde? Kan det vara så att man numera bättrat sig och du spyr galla över något som faktiskt i sådana fall är rent skitsnack?

Spelmässigt kan ju alla se att förra matchen var ytterligare ett exempel på hur laget fullständigt faller ihop i den tredje perioden och att man släpper till åt helvete för många chanser på korkade och felaktiga beslut i försvarsspelet.

Men, jag pratar om att widebro börjat bättra saker. Uppsägningen av grundström och Hermansson tycker jag talar för att du har fel.
Kommentera