1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480865 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1799578

Sv: Modo - VIK 170213
bisterfinnen:
Ett lag med juniorer kommer alltid behöva förstärkas, inget lag inte ens mäktiga Skellefteå klara ta sig upp på enbart juniorer. vi kommer alltid behöva förstärka ett junior lag om vi vill ta oss upp till och med om vi vill ligga i toppen i HA behöver det förstärkas.

Ja det är nog mest du som ser det negativt att ta in 2 spelare som skulle kraftigt öka både publik siffrorna och intresset bland sponsorer att investera pengar i Modo, vilket båda 2 skulle ge Modo mer pengar att arbeta med och hjälpa dom konkurrera när det gäller att behålla dom här unga lovande spelarna kanske 1 eller 2 extra säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - VIK 170213
Och alla har ju pekat med hela handen på Modos problem och vad dom gör fel, utan att faktiskt tänka att vi har nu en hel ny styrelse, vi har snart en ny sportchef. kanske istället för att döma ut dom redan nu låta dom försöka och se hur det går, ja det kan misslyckas men kan även lyckas, sånt vet vi inte från dom fått chansen.

Men det är ju ett av vi supporters stora problem.

Vi är på tok för tidiga på att döma, flera spelare har blivit totalt sågade innan dom ens fått spela en match, Patrik Karlkvist och Björklund är 2 av dom Enström vår absolut bästa back till han blev skadad var ju nästan hotad att bli lynchad om han skulle spela för Modo.

Men är ju som vanligt här, det har gått dåligt för spelare tidigare så då måste automatiskt dom här spelarna vara dåliga, styrelsen tidigare har misslyckats så då kommer automatiskt den här styrelsen göra samma fel som tidigare och misslyckas.

Varför ge dom en ärlig chans att motbevisa oss när vi redan vet att dom kommer misslyckas för tidigare har folk misslyckats.

Mycket snack om att Modo inte har någon vinnarkultur och kan till stor del stämma, men vi supporters ska inte kasta sten i glashus, för den kultur som flesta supporters visar upp är på inget sätt supportande på något sätt, utan mer en bidragande orsak till att det inte finns någon vinnarkultur.
Kommentera