1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481414 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1800926

Sv: Modo - Björklöven 170217
Rogersson: hade sport varit så enkelt att bästa truppen vunnit så hade ditt resonemang känts rätt.


Mest tydliga exempel på motsatsen är väl Leicester som vann Premier League ifjol, men är ett längre från nedflyttning i år. Man tappade en enda riktigt ledande spelare. De har samma tränare. Trots alltså en snudd på identisk trupp vinner man ligan ett år och ligger fyra från slutet nu.

Pantern har inte en bättre trupp än vi hade. Man har fått ut väldigt mycket från den truppen. Mycket hänger på tränare, press (där Leicester ifjol kunde spela utan press och i år till stor del har det jobbigt för att man har högre förväntningar på sig), självförtroende och faktiskt lite flyt.

För övrigt. Skulle du säga att Västervik har mycket mer erfarenhet av allsvenskan än löven eller Västerås också?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Björklöven 170217
J F K: Självklart inte. Men det är hockey, vad som helst kan hända, Alla lag ligger väl där dom ligger av en anledning, inte så att man kan leva på tur 50 omgångar. Modo har inte direkt otur, dom spelar bara som en påse nötter.

Jag förstår bara inte hur en tränare ska kunna få spelare att få smarthet på isen, hur han ska kunna få dom att passa på bladet. Det krävs individuell skicklighet menar jag från grunden, denna säsong spelar många i laget utan någon skicklighet överhuvudtaget.
Kommentera