1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1801455

Sv: Apropå ingenting...
J F K: där har du helt fel. snacket går precis som förra säsongen. Alla knallar runt och tror allt blir bra men vi sjunker som Titanic x15.

Alla är såklart oroliga men inser folk att detta kan vara slutet ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jeensen: Vi som påtalar det blir hånade så visst har du rätt.
Det blir lätt såhär när man inte har ödmjuka människor som styr skutan. Charlotte sa ju i intervjuer i slutet av förra säsongen att Svartvadet minsann lovat henne att vi var för bra för att åka ur. Och AJ slog väl t.o.m vad med någon journalist att vi minsann var för bra för att åka ur.
Innan den här säsongen gick ju både Svarten och AJ ut med att vi skulle gå upp direkt, trots att vi var många som såg att laget var på tok för svagt. Vi hade behållit Byron, Hedman, Leman, och typ Lindgren från SHL-laget, varav Byron var 40 år med en nyligen avsliten hälsena, Hedman som inte höll måttet i SHL och några helt oprövade unga killar.
Antingen såg varken AJ eller Svarten hur svaga vi var, eller så försökte dom lura både spelare, sponsorer, och supportrar att vi var bättre än vi faktiskt var, vad man nu trodde sig vinna på det? I vissa fall kan an lura spelare att dom är bättre än dom är för att få dom att prestera över sin förmåga, men detta är ju ett extremt kortsiktigt tänk vilket dom borde ha förstått.

Sedan denna slogan "The heart of hockey" vem fan kom på den? Den enda minnesbild jag har är att Hasse Andersson babblade om det så fort han fick chansen.
Man har exakt INGENTING att vinna på att vara kaxig, du kan bara förlora, dessutom får du en massa människor som ogillar dig och vill dig allt ont.

Det här har varit på gång under en 7-8 säsonger nu, men det ser ut som Svartvadet och AJ NÄSTAN satt spiken i kistan med detta förbannade NHL-tänk. Vår älskade klubb är 6 matcher från konkurs, vi får verkligen hoppas att den reder sig
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jeensen: Någonstans måste man ju också ha en tro på att det kommer vända. Att vi kan ta oss ur det här.
Om inte kan vi lika gärna lägga ned hela skiten, elda upp historieböckerna och knuffa arenajäveln över kaj kanten.

Utan någon tro att det någonstans någongång kommer bättre tider så har man redan gett upp.
Till och med Ztorken tror jag innerst inne har ett hopp och en tro om att Modo ska bli en fungerande förening igen. Annars hade han aldrig varit så engagerad i detta forum.
Kommentera