1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324110 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1804713

Sv: Modo - Mora 170227
Rytter:
När det gäller sponsorer så borde väl Höglandssågen/Lättelement ligga kvar :) Byberg-Nordin de med om inte annat av skuldkänslor.

De som skrivit nya kontrakt kring Jul och framåt stannar nog, tänker då på Hanses/Ericsson mfl. Risken är väl överhängande att vi tappar Karlqvist, vilket jag tycker är tråkigt då det varit ett sant nöje att titta på honom. Fördelen med Ericsson är att han ger oss lite flexibilitet hittar vi inte mer än 2 centrar kan han köra som center. Undrar om inte Emil Molin skulle passa som center. Oscar Ö. kanske kan få förlängt såg inte matchen igår men tycker han spelat bättre på sistone, borde klara en roll som 4:e

När det gäller backarna så beror det lite på hur spelarna tänker, vi får helt enkelt vänta och se. Men ddt finns ändå spelare bakom i "pipen" exv Aronsson/Deutsch som nog skulle kunna vara 6-7 back nästa säs.

Alldeles oavsett så hoppas jag verkligen att den mya sportchefen har bra koll på div 1/allsv mm så vi kan hitta några "fynd". Nä nu skall jag gå loss på lite fikabröd:)
+1
Kommentera