1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1806415

Sv: Modo - Almtuna 170303
Webmaster: Löven har verkligen allt spel. Men kommer inte in till emd de vassa chanserna.
Tänkte jag skriva innan dom gjorde 2-1 nu...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 170303
Monno:

Jaha då var säsongen 16/17 över. Det var verkligen inte detta man trodde inför säsongen. En säsong med som varit rejält strulig och där vi aldrig fick ordning på nått.

Vi kom aldrig in i detta efter inledningen som chockade oss, vi fick börja med panik och jaga. Sedan gick rutinerade spelare som Edblom, Enström och Ritchie sönder. Till nästa säsong hoppas jag man förstår serien bättre och går in med rätt inställning från start och förstår vad som krävs i denna serie.

Det enda glädjeämnet är vår fantastiska publik. Att ha ett snitt på 4000 när hela förra säsongen gick emot och efter vi åkt ut är inte annat än glädjande. Bara jämföra med lillebror som har ett snitt 1000 personer under trots att dom för första säsongen på länge varit ett topplag som bjudit på bra hockey och haft fantastiskt underhållande spelare.

Därför tycker jag vårt snitt är imponerande och hoppas att alla som har säsongskort orkar att förnya ett år till.

Nu tar vi nya tag mot nästa säsong och ser fram emot en silly season som får oss att drömma om SHL igen.

Sedan hoppas jag alla passar på att kolla på våra J-lag, skapligt intressant trupp J20 kan ställa upp med. Vi får försöka heja fram dom till ett SM-guld istället.
Kommentera

Sv: Modo - Almtuna 170303
Monno: Ja vad ska man säga, över en månad sedan Modo tog en 3 poängare, man gör en riktigt usel säsong och avslutar på kanske sämsta tänkbara sätt.
Tråkigt
Kommentera